با ما باشید تا با ۲۰ شاخص باشگاه برتر آشنا شویم


۱-اکثر باشگاه های خوب در ابتدای ورود شما یک تور آشنایی برایتان میگذارند و شما را با قسمت های مختلف باشگاه، دستگاه ها و حتی مربیان آشنا می کنند.گاهی هم یک جلسه رایگان ترتیب می دهند که فرد قبل از ثبت نام دائم، از چگونگی باشگاه و راحتی آن بر حسب شرایط خودش مطلع شود.

۲- ساعت کار باشگاه باید در حد ماکسیمم باشد، یعنی یا ۲۴ ساعت شبانه روز و یا حداکثر زمان شب و روز باشگاه باز باشد.

۳-هوای باشگاه اهمیت بسیار زیادی دارد.تهویه مطبوع باید در همه ساعات خوب کار کند و هوای باشگاه باید بدون استفاده از اسپری های خشبو کننده، تازه و مطبوع باشد.سطوح باشگاه مثل کف،دیوارها و دستگاه ها باید در نهایت تمیزی باشد.

۴-یک باشگاه خوب باید انواع و اقسام دستگاه های بدنسازی، سالن های خاص مخصوص تمرینات ایروبیک و حتی استخر و سونا داشته باشد. انواع و اقسام تجهیزاتی که باید در یک باشگاه ایده آل وجود داشته باشد از قرار زیر است:

*دمبل ها و هالتر ها:دمبل ها و صفحات وزنه در وزنهای مختلف باید به تعداد وجود داشته باشد تا هیچکدام از اعضاء برای تمرین در صف یک وزنه خاص تلف نکنند.

*دستگاه های بدنسازی: علاوه بر انواع دستگاه های بدنسازی مخصوص کلیه قسمت های بدن،یک باشگاه بدنسازی ایده آل باید به تعداد بالا از نیمکت های سینه قابل تنظیم،پیه اسکاتع سیمکش ها و امثال این داشته باشد.

*دستگاه های کاردیو: یک باشگاه خوب باید به تعداد کافی دستگاه کاردیو مثل، تردمیل،دوچرخه ثابت،دستگاه اپتیکال،پله، و … داشته باشد.

۵-در یک باشگاه خوب مقدار مسافت و تعداد دستگاه ها باید متناسب با تعداد اعضای آن باشد.

۶-توضیح نحوه انجام حرکت باید روی دستگاه های بدنسازی به همراه عکس نشان داده شده باشد.

۷-نکته مهم دیگر برای یک باشگاه خوب این است که دستگاه ها نباید آنچنان فشرده چیده شوند که محلی برای عبور و مرور اعضای باشگاه نباشد. این مشکل بیشتر به خاطر کوچک بودن فضای باشگاه ایجاد می شود.

۸-مربیان باشگاه خیلی اوقات ملاک شناخته شدن باشگاه هستند. یک باشگاه ایده آل باید از مربیان مجرب و درجه یک با سابقه کار بالا استفاده کند. طرز برخورد مربیان با اعضای باشگاه اهمیت زیادی دارد.مربیان باید روابط عمومی بسیار بالا داشته و در صورت نیاز اعضا در خدمت آنها باشند.

۹-در باشگاه های خوب، باید قبل از عضو شدن افراد،فرم و وضعیت سلامتی برای آنها تکمیل شود. این فرم باید توسط مربی مجرب یا پزشک مخصوص بررسی شود.

۱۰-یک باشگاه خوب باید قوانین سخت و اکید برای اعضای خود بگذارد، قوانینی مثل تمیز کردن دستگاه با اسپری آنتی باکتریال و حوله یا دستمال مخصوص، نظم در محل قرار گیری حوله ها،نحوه لباس پوشیدن اعضا، مقدار زمان استفاده از دستگاه ها، و… البته باید توجه داشت که همه این قوانین باید در راستای بالابردن نظافت و اتیکت باشگاه باشد.

۱۱-امنیت باشگاه از جمله عوامل بسیار مهم در جلب و حفظ اعضا برای باشگاه است.کلید لاکر (کمد لباس) باید فقط دست خودتان باشد و بهتر است که برای جلوگیری از دزدی یا درگیری در باشگاه از دوربین مدار بسته در سراسر باشگاه استفاده شود.

۱۲-باشگاه بانوان بهتر است اتاقی مخصوص نگهداری کودکان داشته باشد که خانوم ها در زمان ورزش دیگر نگران مراقبت از فرزندان خود نباشند.

۱۳-سیاست شهریه باشگاه باید کاملا معقول و متناسب با امکانات باشگاه باشد.

۱۴-نزدیک بودن باشگاه به خانه و یا محل کار اعضاء یکی از مهمترین عواملی است که افراد در انتخاب باشگاه باید خیلی به آن توجه کنند.هرچه مسافت منزل تا باشگاه کمتر باشد، استفاده شما از آن بیشتر خواهد شد.

۱۵-بوفه باشگاه باید کاملا مجهز و کامل باشد و انواع و اقسام غذاها و نوشیدنی ها را در فضایی مطبوع و خوشایند در اختیار اعضا قرار دهد.

۱۶-وجود متخصص تغذیه و پزشک در باشگاه یکی دیگر از امتیازات مهم یک باشگاه ایده آل است.

۱۷-هیچ چیز بدتر از این نیست که اعضا وقتی وارد باشگاه می شوند، دستگاه ها خراب باشد و به مسئولین اطلاع دهد و وقتی بعد از چند روز دوباره به سراغ ان دستگاه می رود، هنوز خراب باشد. البته بعضی مشکلات باشگاه زمان بیشتری برای تعمیر می برد اما مسئولین باید کاملا در این زمینه توجه نشان دهند.

۱۸-باشگاه های خوب باید این امکان را برای اعضا فراهم کنند که فرد بتواند بین مربی عمومی و مربی خصوصی یکی را انتخاب کند. هر دو دسته مربی ها باید مربیان مجرب،کاردان و آشنا به علم روز باشند.

۱۹_-پرسنل باشگاه باید افرادی با روابط عمومی بسیار بالا و مودب باشند.

۲۰-یکی دیگر از امتیازاتی که باشگاه های خوب دارا هستند، داشتن اتاق ماساژ،دستگاه های مخصوص برنزه کردن، فروشگاه لباس ورزشی، و…. می باشد.

شما هم می توانید نظرات و تجربیات خود را در رابطه با باشگاه های ورزشی که در آن تمرین می کنید را با کاربران سایت در میان بگذارید.

     باعلم،عضله بسازیم.
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت علم و عضله محفوظ میباشد.استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز است.